Πατρινό Καρναβάλι 2021: Τελετή έναρξης προσαρμοσμένη στον κορωνοϊό

23.01.2021 / 22:34
010101

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου, η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2021, η οποία δεν θύμιζε σε τίποτα τις προηγούμενες τελετές, μιας και ήταν προσαρμοσμένη στα μέτρα που επιτάσσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Επίκεντρο της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2021, ήταν το δημοτικό θέατρο “Απόλλων”, από όπου ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης κήρυξε την έναρξη του φετινού καρναβαλιού, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή.

Φέτος για πρώτη χρονιά, δεν υπήρξε κόσμος στην πλατεία Γεωργίου.

Η τελετή μεταδόθηκε τηλεοπτικά και διαδικτυακά, με τους πατρινούς καρναβαλιστές να την απολαμβάνουν από το σπίτι τους.

Η τελετή έναρξης, ήταν σπονδυλωτή και εκτός της βασικής σκηνής στο Δημοτικό Θέατρο όπου κεντρικός παρουσιαστής ήταν ο Ιάσονας Τσόλης, περιελάμβανε και άλλες τέσσερις διαφορετικές απομακρυσμένες δράσεις-τηλεοπτικές συνδέσεις με άλλους παρουσιαστές.

Στο πλαίσιο αυτό, έγιναν συνδέσεις με το Καρναβαλικό Εργαστήρι, με μια παραδοσιακή ταβέρνα-χώρο διασκέδασης, με την αίθουσα της Φιλαρμονικής Εταιρείας-Ωδείου Πατρών.

Ο Τελάλης με τη διπλή του φετινή υπόσταση (Μαρία Αγουρίδη και Γιώργος Λογαράς) περιηγήθηκε στους δρόμους της Πάτρας, ενώ στα δρώμενα συμμετείχε και

Την συγγραφή του σεναρίου, της πρόζας των τελάληδων, την παρουσίαση σε μια εξωτερική σύνδεση και τη σκηνοθεσία της εκδήλωσης είχε ο Τζίμης Πολίτης. Τηλεσκηνοθεσία: Παναγιώτης Φαφούτης. Κεντρικός παρουσιαστής των δράσεων από το Δημοτικό Θέατρο θα είναι ο Ιάσονας Τσόλης. Στις παρουσιάσεις των συνδέσεων οι Τζίμης Πολίτης, Κατερίνα Τσουκαλά, Μαρία Αγουρίδη και Γιώργος Λογαράς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα