Πατρινό καρναβάλι 1995 : Με τραγούδι από τους Gipsy Kings και  παρουσιαστή τον Βλάσση Μπονάτσο(ΒΙΝΤΕΟ)

26.01.2023 / 7:27
hqdefault

Ο ερχομός του Γκόραν Μπρέγκοβιτς την τελευταία Παρασκευή του Πατρινού Καρναβαλιού, στην πλατεία Γεωργίου, είναι ένα μεγάλο γεγονός που όμοιο του ίσως και να μην έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά.

Ο πατριάρχης της έθνικ μουσικής που ειδικεύεται στο βαλκανικό και τσιγγάνικο είδος μουσικής έχει όνομα που από μόνο του μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα όλου του κόσμου προς την Πάτρα.

Κι δεν μιλάμε μόνο σε πανελλήνια κλίμακα, αλλά και στο εξωτερικό. Μια επιτυχία που πιστώνονται σίγουρα οι αρμόδιοι και οι ιθύνοντες που φρόντισαν και την διευθέτησαν, φέροντας στην καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού έναν διεθνούς κύρους καλλιτέχνη.

Είναι ένα event, μια συναυλία στην καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού που μπορεί να συγκριθεί ίσως μόνο με την αλησμόνητη συναυλία των Gipsy Kings το καρναβάλι του 1995 στην Πάτρα. Στο ίδιο μέρος και σχεδόν την ίδια ημερομηνία.

Τότε οι Gipsy Kings είχαν έρθει στις 26 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Γεωργίου που είχε στην κυριολεξία βουλιάξει από τον κόσμο. Τώρα ο Μπρέγκοβιτς θα έρθει στις 24 του ίδιου μήνα όπου και πάλι αναμένεται πανζουρλισμός.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα