Πάτρα:Ξεκίνησαν οι ακροάσεις-εγγραφές για την χορωδία της ¨Πολυφωνικής¨

15.09.2021 / 13:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ΑΦΙΣΑ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗΣ 2021-01

Άρχισαν και συνεχίζονται οι ακροάσεις για την ΠΑΙΔΙΚΗ και την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», οι οποίες θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Οργανισμού, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, προηγουμένης τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Γραμματεία του Οργανισμού.

        Στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ εντάσσονται παιδιά ηλικίας ΣΤ΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Λυκείου, ενώ στην ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ παιδιά Β΄ έως και Ε΄ Δημοτικού.

         Οι ακροάσεις θα πραγματοποιούνται από την Διευθύντρια της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, Αρετούσα Νικολοπούλου.

         Οι ακροάσεις για την ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου], θα πραγματοποιούνται από 27 Σεπτεμβρίου [ηλικίες 18-26 ετών], ενώ για το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα] οι ακροάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα απόγευμα.

          Παράλληλα συνεχίζονται και οι εγγραφές για τα υπόλοιπα τμήματα του Οργανισμού [Μικτή Χορωδία, Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, Βυζαντινός Χορός, Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος, Φιλαρμονική Ορχήστρα, Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Ορχήστρες ‘’VIBRATO’’, Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος και «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» , Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος, αλλά και για το Θεατρικό Εργαστήρι, Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου].

          Πληροφορίες δίδονται καθημερινά από την Γραμματεία της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679, www.polyphonikipatras.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα