Το Patras Rollers Action είναι εδώ! – Θέαμα στην καρδιά της Πάτρας

26.05.2023 / 17:33
DSC_5443

Το City In Action είναι εδώ !!! Η 2η διοργάνωση των action sports της Πάτρας είναι γεγονός.  Τρείς μέρες δράσεων, 26 με 28  Μαΐου 2023 με τα Rollers να πρωταγωνιστούν και φέτος το πρωινό της Κυριακής.

Το 2ο City In Action  φιλοξενεί το Patras Roller Action 2023, ένα πρωινό αγώνων σε πίστα πόλης, που στη φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Πάτρας «Ακαδημία των Σπορ» – Inline Speed Skating, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τροχοσανίδας (Ε.Ο.Τρ.) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος αθλητές, εκπρόσωποι ομάδων από όλη την Ελλάδα, καθώς και λάτρεις του αθλήματος ελεύθερης συμμετοχής και κάθε ηλικίας. Για τη διεξαγωγή του αγώνα θα διαµορφωθεί ειδική πίστα πόλης στο ιστορικό κέντρο, από την οδό Γούναρη έως την οδό Αγίου Νικολάου, στο ύψος της οδού Κορίνθου, περιφραγµένη µε προστατευτικά κάγκελα και ειδικές κατασκευές.

Η αψίδα εκκίνησης και τερµατισµού θα βρίσκεται στην οδό Γεροκωστοπούλου, ενώ το σημείο συγκέντρωσης και προετοιμασίας των αθλητών και των ομάδων θα είναι η πλατεία Γεωργίου. Οι αθλητές διαχωρίζονται μεταξύ αθλητών σωματίων και ελευθέρων συμμέτοχων, καθώς επίσης ανά ηλικιακές κατηγορίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους µέσα από τη  σελίδα της διοργάνωσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγείται, θα λειτουργήσει στην πλατεία Γεωργίου το περίπτερο της διοργάνωσης, όπου το κοινό θα μπορεί να παίρνει σχετικές πληροφορίες ή να καταθέτει τα δικαιολογητικά της εγγραφής του.

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.cityinaction.gr , όπου ενημερώνονται και για τις αναλυτικές πληροφορίες του αγώνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:  τηλ.:(+30)2610229115., email: [email protected]

Η δράση «City In Action 2023 με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών και της Αθλητικής Ένωσης Πάτρας «Ακαδημία των Σπορ»» διοργανώνεται με την οικονομική υποστήριξη του προγράμματος «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2023» του Πράσινου Ταμείου με προϋπολογισμό 15.000,00€ δικαιούχος ΚΥΜΑΝΣΗ ΑΜΚΕ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα