Πάτρα: Ξερότοπος η Πλαζ μέσα Ιουνίου – Χωρίς σκιά και νερό, ενώ είναι γεμάτη από κόσμο – Ούτε ναυαγοσώστη δεν έχει

13.06.2024 / 12:24
ka 8

Μπορεί να βρισκόμαστε  στα μέσα Ιουνίου και η παραλία της Πλαζ να γεμίζει από κόσμο σε καθημερινή βάση και όχι μόνο τα Σαββατοκύριακο, όμως η παραλία από πλευράς υποδομών δεν θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν αποδυτήρια, ντουζιέρες, πέργκολες και φυσικά δεν υπάρχουν καντίνες, ενώ δεν έχει γίνει κάτι με την ναυαγοσωστική κάλυψη μετά από τον διαγωνισμό που έχει προκηρύξει η ΕΤΑΔ.

Όλες οι εργασίες πρέπει να γίνουν από την ΕΤΑΔ όμως ο δήμος είχε πει ότι αναγνωρίζοντας τις λαϊκές ανάγκες θα προχωρούσε στις απαραίτητες παρεμβάσεις για να γίνει και πάλι η Πλαζ μια οργανωμένη παραλία.

Προφανώς περιμένει ακόμα το «πράσινο» από την ΕΤΑΔ όμως η ουσία είναι ότι ο κόσμος πηγαίνει εκεί για μπάνιο και αναγκάζεται να είναι μέσα στον ήλιο χωρίς σκιά και νερό.

Από την πλευρά του το Αστικό ΚΤΕΛ όπως κάθε καλοκαίρι θα προχωρήσει σε συχνά δρομολόγια προς την Πλαζ για τις γραμμές 1 και 3, με το που θα τελειώσουν τα σχολεία.

Τα λεωφορεία θα φεύγουν κάθε δέκα με δώδεκα λεπτά προς την Πλαζ από την Τρίτη και μετά, ενώ ήδη τα δρομολόγια αυτά ισχύουν για τα Σαββατοκύριακα.

Ωστόσο, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν θέμα αφού δεν έχουν μπει ακόμα πινακίδες σήμανσης, ενώ στο τέρμα της Πλαζ γίνονται κάποιες εργασίες για το αποχετευτικό δίκτυο, με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να δυσκολεύονται να στρέψουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα