Πάτρα: Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στα Ροϊτικα (φωτό)

29.02.2024 / 14:08
427735287_279679381817801_8430753826534979105_n

Την περιοχή των Ροίτικων, επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού Έργου – Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Έργων Υποδομής, Παναγιώτη Μελά, καθώς και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, Διονύση Κλάδη.

Στην περιοχή, συναντήθηκαν με τους προέδρους των ΤΚ Ροϊτίκων Αργύρη Φιλιπόππουλο, και Μονοδενδρίου Γιάννη Κοζιώρη, την τοπική σύμβουλο Ροΐτίκων Μαρία Ανδρικοπούλου, καθώς και με επαγγελματίες, πραγματοποιώντας αυτοψία της κατάστασης που επικρατεί, μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων έργων κατασκευής αποχετευτικού δικτύου, που επιλύει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρούσε για χρόνια κατοίκους και επαγγελματίες.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, επισημάνθηκε ότι έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αποχέτευσης στα Ροϊτικα, καθώς και ότι από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου θα αρχίσουν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στον κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Πάτρα: Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στα Ροϊτικα (φωτό) 3

Παράλληλα, δεύτερο συνεργείο θα ξεκινήσει να εργάζεται για τον ίδιο σκοπό από την Τετάρτη 6 του μήνα στην περιοχή, ώστε έγκαιρα και μέχρι τις 17 Μαρτίου, να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στον κεντρικό δρόμο, απ’ όπου πραγματοποιήθηκαν και τα έργα κατασκευής δικτύου αποχέτευσης.

Παράλληλα, με τα συγκεκριμένα έργα, υπάρχει πρόβλεψη και θα αποκατασταθούν, πεζοδρόμια και άλλες υποδομές, ενώ θα προχωρήσουν οι απαραίτητοι καθαρισμοί σε όλο το μήκος του δρόμου που εκτελέστηκαν έργα και στην ευρύτερη περιοχή.

Πάτρα: Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στα Ροϊτικα (φωτό) 4

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα