Πάτρα: Ξεκίνησε το έργο της ανάπλασης της Κάτω πόλης – Από την Τριών Ναυάρχων η έναρξη των εργασιών (φωτό)

27.03.2023 / 20:05
IMG_20230327_184354_BEAUTY-ink

Οι εργασίες για την ανάπλαση της Κάτω πόλης στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας.  Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr o εργολάβος μετά από την υπογραφή της σύμβασης που είχε γίνει πριν από δύο περίπου μήνες, έπιασε δουλειά ξεκινώντας τις παρεμβάσεις από το πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων.

Δηλαδή πιο κάτω από την δεύτερη εργολαβία για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου που είναι η συντήρηση των ιστορικών σκαλιών, έργο που έχει αναλάβει η ίδια εταιρεία. Την έναρξη των εργασιών είχε προαναγγείλει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς.

Μιλώντας στο dete.gr τόνισε: Οι εργασίες για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κάτω πόλης ξεκίνησαν  από το πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων, όπου και εκεί θα γίνουν αρκετές αλλαγές και θα τοποθετηθούν κυβόλιθοι.

Πάτρα: Ξεκίνησε το έργο της ανάπλασης της Κάτω πόλης - Από την Τριών Ναυάρχων η έναρξη των εργασιών (φωτό) 4
Πάτρα: Ξεκίνησε το έργο της ανάπλασης της Κάτω πόλης - Από την Τριών Ναυάρχων η έναρξη των εργασιών (φωτό) 5

Παράλληλα θα η ανάλογη διαμόρφωση του χώρου για ποδήλατα». Οι νεραντζιές πάντως της Τριών Ναυάρχων, σήμα κατατεθέν του πεζόδρομου δεν θα υποστούν αλλοιώσεις, ενώ οι εργασίες θα προχωρήσουν σταδιακά έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στα καταστήματα που δραστηριοποιούνται εκεί.

Το έργο πάντως της ανάπλασης της Κάτω πόλης  θα προχωρήσει σε όλο το ιστορικό κέντρο της Πάτρας και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μετά το τέλος του 2023.

Πάτρα: Ξεκίνησε το έργο της ανάπλασης της Κάτω πόλης - Από την Τριών Ναυάρχων η έναρξη των εργασιών (φωτό) 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα