Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πορεία του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου – Μεγάλη η συμμετοχή (pics, video)

20.01.2022 / 19:05
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ekpaideytikoi_diamartyrioi-ink

Τελευταία ενημέρωση: Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η πορεία του συλαλλητηρίου που έλαβε χώρα στο κέντρο της Πάτρας, από δασκάλους, νηπιαγωγούς, καθηγητές και γονείς.

Νεότερη ενημέρωση: Ξεκίνησε η πορεία του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου. Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από δασκάλους, καθηγητές και γονείς, ενώ στην ουρά της βρίσκονται ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου. Το συλλαλητήριο αφορά τα μέτρα προστασίας.

Π[ρώτη ενημέρωση: Αρκετή συμμετοχή έχει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους εκπαιδευτικούς της Πάτρας στο πλαίσιο του πανεκπαιδευετικού συλλαλητηρίου που διοργανώνει την Πέμπτη σε όλη την Ελλάδα.

Αφορμή για την διαμαρτυρία είναι τα μέτρα προστασίας που υπάρχουν στα σχολικά συγκροτήματα σχετικά με τον κορονοϊο.

Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν και μέλη του συλλόγου δάσκαλων και νηπιαγωγών της Πάτρας οι όποιοι έχουν αναρτήσει και πανό.

«Ανοιχτά σχολεία χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας μαθητών/τριών κι εκπαιδευτικών και με προϋπόθεση να νοσεί το 50%+1 των παιδιών για να ανασταλεί η λειτουργία τμήματος. Προσλήψεις αναπληρωτών/τριών που δεν επαρκούν για να καλύψουν τα υπάρχοντα κενά τα οποία έχουν πολλαπλασιαστεί εξαιτίας του μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών που νοσούν» αναφέρει ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, τονίζοντας πως «φτάνει πια» και καλώντας την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να αναλάβει τις ευθύνες της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα