Πάτρα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Λαϊκό Φροντιστήριο

05.09.2023 / 8:20
frontisthrio

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις µαθητών και µαθητριών για το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του ∆ήµου Πατρέων,το οποίο για 9η συνεχόµενη χρονιά δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν φροντιστηριακά µαθήµατα για όλες τις τάξεις ∆ηµοτικού, Γυµνασίου και Λυκείου. Μέχρι σήµερα πάνω από 5.000 µαθητές και µαθήτριες στηρίχθηκαν σε αυτό, ενώ η Αντιδηµαρχία Παιδείας και Αθλητισµού, απευθύνει κάλεσµα στους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθµιας και ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης του ∆ήµου Πατρέων, αλλά και στους Φορείς τους, να υποστηρίξουν µε την συµµετοχή τους την πρωτοβουλία της ∆ηµοτικής Αρχής.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται: – Για τους µαθητές και µαθήτριες της Β΄& Γ΄ Λυκείου έως την Παρασκευή 15 Σεπτέµβρη. – Για τους µαθητές και µαθήτριες Α΄ Λυκείου έως την Παρασκευή 22 Σεπτέµβρη. – Για τους µαθητές του Γυµνασίου και∆ηµοτικού έως τηνΠαρασκευή 29 Σεπτέµβρη. – Για τους µαθητές του∆ηµοτικού έως τηνΠαρασκευή 29 Σεπτέµβρη.

Οι αιτήσεις γίνονται µπορούν να κατατεθούν µε τους εξής τρόπους:

1) Στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, Πλατεία Γεωργίου 17 Α, 3ος Όροφος καθηµερινά από ∆ευτέρα – Παρασκευή και ώρα 10 π.µ. έως 2 µ.µ. Τηλ. Επικοινωνίας: 2610-274035 2)ΣταΓραφείατων∆ηµοτικών∆ιαµερισµάτων και ΤοπικώνΣυµβουλίων του ∆ήµου Πατρέων. 3)Ηλεκτρονικά µπορούν να κατατεθούν επίσης αιτήσεις συµµετοχής στο e-mail: [email protected].

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα