Πάτρα: Ξεκινά κατεπείγουσα Εισαγγελική έρευνα για τα ψευδή πιστοποιητικά και τα όσα διαρρέονται από αντιεμβολιαστές

09.09.2021 / 10:11
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
3634325

Επείγουσα προκαταρτική εξέταση διατάχθηκε από την προϊσταμένη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου για όσα λέγονται για τα εμβόλια μετά από την παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου.

Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά αφενός τις καταγγελίες ότι γιατροί εκδίδουν ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορονοϊού οι οποίες προκαλούν σάλο και αφετέρου ότι γίνεται διασπορά ψευδών και αντιεπιστημονικών πληροφοριών, με αποτέλεσμα να αρνούνται ευκολόπιστοι πολίτες τον εμβολιασμό, αλλά και μετάγγιση αίματος από εμβολιασμένους στις περιπτώσεις που απαιτείται κάτι τέτοιο.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου έχει ενημερωθεί από συναδέλφους της ότι οι ενδιαφερόμενοι «ασθενείς» προθυμοποιούνται να δίνουν από 100 έως 200 ευρώ για τη χορήγηση κάθε βεβαίωσης, χωρίς να αποκλείεται και η ανάστροφη διαδικασία. Να είναι, δηλαδή, οι γιατροί και οι υγειονομικοί εκείνοι που ζητάνε χρήματα.

Ήδη η κατεπείγουσα διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης ανατέθηκε σε πταισματοδίκη και θ’ αρχίσει αμέσως να καλεί μάρτυρες για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Από το γραφείο της αναμένεται να περάσουν ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ανδρέας Μαζαράκης, που αποκάλυψε την πιστοποίηση δήθεν ασθενούς με κορονοϊό, με δείγμα πραγματικού αρρώστου, καθώς και γιατροί και υγειονομικοί οι οποίοι έχουν καταγγείλει τη ζήτηση που παρατηρείται σε ψευδείς βεβαιώσεις…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα