Πάτρα: Ξανά αλλάγές προσώπων στο Κωνσταντοπούλειο – Ποιος είναι ο νέος διευθυντής

19.01.2022 / 12:29
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Επικοινωνία-–-Κωνσταντοπούλειο-Ευγηρείο-1-1200x584

Νωρίτερα από τότε που επιθυμούσε έπαψε να ασκεί τα καθήκοντα του ως Διευθυντής του Κωνσταντινοπουλείου Ευγηρείου ο Γιώργος Σολωμός καθώς πλέον βγήκε σε άδειας μέχρι την συνταξιοδότηση του. Από τις «καραμπόλες» με τις παραιτήσεις τελικώς προσωρινός Διευθυντής του ιδρύματος αναλαμβάνει ο Προϊστάμενος της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Χάρης Βλαχόπουλος μέχρι να εκδικαστούν στις 4 Φεβρουαρίου η κύρια αίτηση του διορισμού για να οδηγηθούν προφανώς τα μέλη του Ιδρύματος στην εκλογή νέας διοίκησης. Να θυμίσουμε πως έχουν προηγηθεί οι παραιτήσεις της κ. Χατζίρη και του κ. Μακρυπόδη.

Την ίδια στιγμή η απόφαση του ΣτΕ πλανάται πάνω από το Γηροκομείο καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε πως καθαιρέθηκε παράνομα η προηγούμενη Διοίκηση Ανδρουλάκη και διορίσθηκε νέα αλλά και ότι κακώς προσέφυγε ο δήμαρχος στο ΣτΕ, επικαλούμενος διάπραξη ατασθαλιών και κακοδιοίκησης του προηγούμενου ΔΣ, διότι γνώριζε από την Εισαγγελική έρευνα ότι δεν υφίστατο τέτοιο ζήτημα και γι’ αυτό ο φάκελος τέθηκε στο αρχείο.

Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στην 4η Φεβρουαρίου όπου το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα επιστρέψει η προηγούμενη διοίκηση με βάση και την απόφαση του ΣτΕ ή αν το ΔΣ που θα ορισθεί από το Πρωτοδικείο στις 4 Φεβρουαρίου θα προκηρύξει εκλογές

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα