Πάτρα: Βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν πάρτι! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί “κοκκινίσαμε”…

30.01.2021 / 9:28
gko-9-7-850x460

Η άνοδος των κρουσμάτων στην Αχαΐα, είναι γεγονός ωστόσο κάποιοι δεν λένε να βάλουν μυαλό. Όλοι μας γίναμε μάρτυρες του συνωστισμού στους δρόμους του κέντρου της Πάτρας, το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους και κάποιοι άλλοι την βόλτα τους.

Το «παρατράγουδο» βέβαια δεν είναι αυτό, καθώς όλοι μας, μετά από τόσο καιρό κλεισμένοι, αναζητούμε κάποιες στιγμές χαλάρωσης, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, τηρουμένων φυσικά των υγειονομικών κανονισμών. Σε αυτό που αναφερόμαστε είναι το unfair κάποιων – ευτυχώς ελαχίστων – καταστημάτων εστίασης, που βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν πάρτι, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Μάρτυρες της κατάστασης αυτής, έγιναν πολύ Πατρινοί, που έκαναν την βόλτα τους, αφού τα συγκεκριμένα καταστήματα όχι μόνο μοίρασαν ποτά –υπαίθρια ορθάδικα, πια- αλλά είχαν και τη μουσική στο τέρμα. Σε αυτό το σημείο, να αναφερθεί ότι ένα εξ αυτών, το είχε από μέρες προγραμματισμένο αφού είχε κυκλοφορήσει και αφίσες μέσω διαδικτύου, αλλά με άλλη… πρόφαση! 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα