Πάτρα: Βάρος στην αντιπυρική περίοδο και στις εργασίες για την πολιτική προστασία

27.05.2021 / 20:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
τσα 26

Βάρος στην αντιπυρική περίοδο και στην διαμόρφωση αντιπυρικών ζωνών δίνει η υπηρεσία πρασίνου αυτό το χρονικό διάστημα, έχοντας πάρει και σχετικές ειδοποιήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους για να δώσει προτεραιότητα.

Έτσι οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας που αυτή τη στιγμή δεν είναι περισσότεροι από 30 έχουν αναλωθεί στο να προχωρήσουν στις απαραίτητες παρεμβάσεις για το ζήτημα αυτό, κάτω από τη καθοδήγηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έχει μία σφαιρική άποψη για το θέμα.

Το ζήτημα όμως για τον δήμο και την υπηρεσία είναι ότι το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί είναι αρκετά αυστηρό και το χρονοδιάγραμμα συγκεκριμένο, ενώ το έμψυχο δυναμικό  ελάχιστο.

Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι θα πρέπει να τρέξουν για να ικανοποιήσουν έναν πακτωλό αιτημάτων που αφορούν τις πλατείες, τις παιδικές χαρές, τα σχολεία και τους δεκάδες κοινόχρηστους χώρους που είναι στην επικράτεια του δήμου.

Παρά τα προβλήματα και την έλλειψη έμψυχου δυναμικού οι εργαζόμενοι τα καταφέρνουν, εκπληρώνουν τα αιτήματα με ένα ικανοποιητικό ρυθμό, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

\

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα