Πάτρα: Τρεις δωρεάν εκδηλώσεις απόψε για τη «Γιορτή Μουσικής»

21.06.2023 / 14:55
????????????????????????????????????

Με τρείς εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε τρεις διαφορετικούς χώρους συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου οι δράσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας για την ενότητα  «Γιορτή Μουσικής».

*Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου θα παρουσιάσει στις 9.00 το βράδυ στην πλατεία του Παντοκράτορα έργα Bach, Vivaldi, Albinoni, Holst, Piazzolla και Σκαλκώτα.

Την ορχήστρα απαρτίζουν οι :Α’ Βιολιά – Γ. Μαυρίδης, Μαρ. Σαφάροβα, Γ. Τόκαρεβ, Πελ. Ζωγόγιαννη, Γ. Γρηγορόπουλος, Βασ. Σωμάκος – Β’ Βιολιά – Β. Ιβανώφ, Α. Σελαλμαζίδη, Δανάη Βουτσινά, Ν. Μειχανετζόγλου, Λ. Ποταμιάνου, Θ. Κάκος, Κων. Μαντζούτσος

Βιόλες: Ρ. Σμαγκούλοβ, Σβ. Χμούροβα, Αγγ. Βερονικιάτη – Βιολονστέλα: Ν. Κομισσάροβ, Γ. Μπεσσόνοβ, Αλεξ. Κακαρούμπας, Κατ. Μωραΐτου, Δ. Κατσουλιέρη, Σ. Κομισσάροβ

Κοντραμπάσο: Βιλέν Καραπετιάν

*Ο Πολυχώρος Πολιτισμούς στην «Ιχθυόσκαλα» θα γεμίσει στις 9.30 το βράδυ από νότες και τραγούδια. Στο χώρο της πρώην «Ιχθυόσκαλας’ θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με  τον Κώστα Θωμαϊδη να ερμηνεύει τραγούδια του Θανάση Νικόπουλου από το δίσκο «Μοναχικοί Σαλτιμπάγκοι» και τη Βάλια Τσιργιώτη ταπό τον κύκλο «Τραγούδια του έρωτα και της Θάλασσας».

Παίζουν : Νίκος Τατασόπουλος – μπουζούκι, Κυριάκος Γκουβέντας – βιολί και στα κρουστά ο Νίκος Τουλιάτος.

*Ο πεζόδρομος της Αγίου Νικολάου, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μαιζώνος  είναι το τρίτο σημείο αναφοράς των σημερινών εκδηλώσεων. Στην καρδιά της Πάτρας στις 9.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ορχήστρα Χορευτικού  Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα