Πάτρα: Το ευχαριστώ του πατέρα της 12χρονης μέσω του dete.gr στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. και όσους βοήθησαν για να εντοπιστεί η κόρη του

09.11.2023 / 21:14
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Ώρες αγωνίας πέρασε η οικογένεια της 12χρονης που εξαφανίστηκε και για τον εντοπισμό της υπήρξε τεράστια κινητοποίηση απο την Ελληνική Αστυνομία.

Ο πατέρας της 12χρονης Βασίλης Μανούσος μέσω του dete.gr εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την τεράστια κινητοποίηση που υπήρξε απο την τοπική Ελληνική αστυνομία, οι οποίοι και κατάφεραν να εντοπίσουν τελικά την ανήλικη και να την επιστρέψουν στην ασφάλεια της οικογένειας της. Ο κ. Μανούσος κάνει ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστεί τον Υπαστυνομό κ. Δούβρη.

Το κοριτσάκι είχε φύγει από το σπίτι του το πρωί για να πάει στο δημοτικό σχολείο της Ανθούπολης, αλλά όταν το απόγευμα πήγαν να την παραλάβουν οι δικοί της δεν ήταν εκεί, με τους δασκάλους της να τονίζουν ότι δεν είχε πάει καθόλου για μάθημα. Οι γονείς προχώρησαν άμεσα σε καταγγελία στην αστυνομία και λίγες ώρες μετά το ανήλικο κοριτσάκι εντοπίστηκε απο αστυνομικούς στο κέντρο της Πάτρας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα