Πάτρα: Το Δημοτικό Θερινό Θέατρο γέμισε ασφυκτικά για το πρώτο θεατρικό έργο του Γ. Καπουτζίδη

29.08.2023 / 11:25
JHN_8264

Το γέλιο και η αισιοδοξία… έκαναν το βράδυ της Δευτέρας 28 Αυγούστου μέσω του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας «στάση»  στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο της οδού Ρίτσου, όπου το κοινό απόλαυσε το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη μέσα από το οποίο αναδείχθηκαν μοναδικοί προβληματισμοί και προσεγγίστηκαν κοινωνικά ζητήματα.

Επί σκηνής «ξετυλίχθηκαν» έρωτες, απιστίες, ανατροπές, αποκαλύψεις και πολύ γέλιο σε ένα…κάλεσμα, «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!».

Όλα αυτά μέσα από έναν ανομολόγητο έρωτα που κράτησε είκοσι χρόνια, ένα γάμο που διαλύθηκε από μία απιστία, έναν άλλο που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμούσε να το πει στον γαμπρό, έναν πρώην, έναν νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Πριν βουλιάξουν οριστικά, όλοι θα πρέπει να πούνε την αλήθεια σε όλους

Η μοναδική Κατιάνα Μπαλανίκα, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Ανθή Σαββάκη, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο Αποστόλη2 Ψαρρό2 , η Ηρώ Πεκτέση, ο Γιώργος Ξούλος, ο Μάριος Δερβιτσιώτης, μετέδωσαν το γέλιο, τη ζωντάνια και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη, στο κοινό της πόλης το οποίο γέμισε ασφυκτικά το Δημοτικό Θερινό Θέατρο.

Την παράσταση παρακολούθησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η οποία παρέδωσε στα μέλη του θιάσου, συλλεκτικές μαυροδάφνες οι οποίες εμφιαλώθηκαν ειδικά για το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας από την Αχαΐα Κλάους σε περιορισμένο αριθμό, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο της Πάτρας Φωτεινή Συριώτη – Κυπραίου, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου της Πάτρας

Πάτρα: Το Δημοτικό Θερινό Θέατρο γέμισε ασφυκτικά για το πρώτο θεατρικό έργο του Γ. Καπουτζίδη 4
Πάτρα: Το Δημοτικό Θερινό Θέατρο γέμισε ασφυκτικά για το πρώτο θεατρικό έργο του Γ. Καπουτζίδη 5
Πάτρα: Το Δημοτικό Θερινό Θέατρο γέμισε ασφυκτικά για το πρώτο θεατρικό έργο του Γ. Καπουτζίδη 6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα