Πάτρα: Το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής του νέου αστυνομικού μεγάρου στο ΚΕΤΧ

15.04.2021 / 9:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
KETX

Εντός του 2025 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τη κατασκευή του νέου αστυνομικού μεγάρου, στις εγκαταστάσεις του ΚΕΤΧ, στα Σύνορα της Πάτρας.

Το έργο που αποτελεί χρόνιο αίτημα των αστυνομικών, αλλά και δεκάδων φορέων της πόλης, μπαίνει έτσι στην τελική ευθεία.

Το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την ολοκλήρωση του έργου είναι αρκετά αυστηρό, ενώ ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, γνωρίζοντας το θέμα καλά θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Άλλωστε, οι πιέσεις, που έχει δεχθεί από τα μέλη της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων, είναι πολλές, ενώ και ο ίδιος, έχοντας έρθει αρκετές φορές στην Πάτρα και έχοντας κάνει αυτοψία στο κτίριο της Ερμού, έχει αναγνωρίσει την ανάγκη για άμεση μεταφορά.

Έτσι, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές των υπουργών Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και Αμύνης, Νίκου Παναγιωτόπουλου για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες.

Σκοπός είναι τον επόμενο μήνα να συνεδριάσει η διυπουργική επιτροπή για ένταξη του έργου στα ΣΔΙΤ και στην συνέχεια να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να υπάρξει ανάδοχος του έργου έως τα τέλη του 2022.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα