Πάτρα: Την ώρα του κορονοπάρτι στην Αγ. Νικολάου, πατρινός “έτρωγε” πρόστιμο για οικογενειακό τραπέζι 9 ατόμων-Η αντίδρασή του

18.03.2021 / 11:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
astinomia

Πρόστιμο για οικογενειακό τραπέζι 9 ατόμων σε σπίτι επιχειρηματία από την αστυνομία την Κυριακή του Καρναβαλιού, την ίδια ώρα που στις Σκάλες της Αγ. Νικολάου και στην πλ. Γεωργίου, γινόταν χαμός από κόσμο.

«Οι κύριοι αστυνοµικοί πάλι έκαναν τη δουλειά τους σωστά! Ήρθαν στο σπίτι µου, άσκησαν σε βάρος µου δίωξη επειδή ήµουν µε την οικογένειά µου, την αδελφή του και τα τρία ανίψια µου σε ένα οικογενειακό µεσηµεριανό τραπέζι 9 ατόµων και µας επέβαλαν πρόστιµα ύψους 5.100 ευρώ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, αφού την ίδια ώρα, στην πλατεία Γεωργίου είχε 1.000 ατοµα και στο Κάστρο της Πάτρας και στην Αγίου Νικολάου 2.000 άτοµα, όπου γινόταν το αδιαχώρητο. Αλλά, αυτοί δεν πήραν είδηση και δεν τους ενδιέφερε γιατί είχαν πιάσει «λαβράκι», το δικό µου τραπέζι των 9 ατόµων…» ανέφερε στην εφημερίδα «Γνώμη» ο Πατρινός επιχειρηµατίας, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που έδρασε η Αστυνοµία.

 «∆ύο περιπολικά µε δέκα αστυνοµικούς ήρθαν στο σπίτι µου, όταν στο κέντρο της Πάτρας και σε απόσταση αναπνοής από το Αστυνοµικό Μέγαρο επικρατούσε το αδιαχώρητο και γινόταν ο χαµός. Αυτό που συνέβη ήταν απαράδεκτο!» προσθέτει, επισηµαίνοντας πως δεν έκανε καµία παραβίαση των µέτρων εφόσον ήταν συγγενείς πρώτου βαθµού οι παριστάµενοι.

Ο ίδιος έκανε µάλιστα µια «καυστική» ανάρτηση στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί σχετικά µε την «επέµβαση» της Αστυνοµίας στο σπίτι του, γεγονός που προκάλεσε δεκάδες αρνητικά σχόλια από πολίτες, σχολιάζοντας την «απουσία» της Αστυνοµίας από το υπαίθριο πάρτι στο Κάστρο και τον συνωστισµό των νεολαίων στις Σκάλες Αγίου Νικολάου, εικόνες που έκαναν το γύρο της Ελλάδας, καταδεικνύοντας την ασυδοσία που επικρατούσε στην Πάτρα. Την ίδια ώρα, η Αστυνοµία εξάντλησε την επιβολή της νοµιµότητας σε ένα οικογενειακό τραπέζι 9 ατόµων!

εφ. Γνώμη

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα