Παρασκευή, 15.01.2021, 2:29 πμ

Πάτρα: Τι θα κάνουν τα πληρώματα – “Κλειδί” ο Κρυμμένος Θησαυρός

04.01.2021 / 21:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 17

Αναμενόμενη ήταν η ακύρωση των παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού από τον Καρναβαλικό Οργανισμό.

Με τις συνθήκες που υπάρχουν δεν θα ήταν δυνατόν να διεξαχθούν μαζικές εκδηλώσεις. Το ζήτημα είναι ο σχεδιασμός του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 κάτω από αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν.

Τόσο το «σπιράλ», όσο και η ΩΡΑ Πατρών έχουν προτείνει μία σειρά από προτάσεις στον Καρναβαλικό Οργανισμό και περιμένουν τις εισηγήσεις του.
Όμως επί του πρακτέου η διοργάνωση του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού χωρίς παρελάσεις και εκδηλώσεις θα στηριχθεί αποκλειστικά πλέον στα διαδικτυακά παιχνίδια του Κρυμμένου Θησαυρού.

Και εδώ όλα θα κριθούν από τη στάση που θα αποφασίσουν τα πατρινά πληρώματα. Είναι γνωστό ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια, ύστερα από τον Συμπληρωματικό Κρυμμένο Θησαυρό, η διοργάνωση του γινόταν από τα πληρώματα και τους πατρινούς καρναβαλιστές.

Αυτοί σχεδίαζαν τα παιχνίδια, τον τρόπο διεξαγωγής τους και όλα τα σχετικά. Φέτος τα πράγματα μέχρι ώρας τουλάχιστον ήταν αμφίρροπα.
Οι καρναβαλιστές και κυρίως τα πληρώματα του ΑΣΟ ήταν χολωμένα με τον Δήμο και τον Καρναβαλικό Οργανισμό ύστερα από την εξορία τους από το «στέκι», χωρίς μέχρι ώρας να έχει παρθεί μία οριστική απόφαση για το που θα μετακομίσουν.

Έως τώρα είναι άστεγα τα πληρώματα και αυτό έχει παγώσει τις σχέσεις τους με την Κοινωφελής Επιχείρηση Πατρινό Καρναβάλι. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι εμφανίζονταν αρνητικοί στο να διοργανώσουν εκ νέου τον Κρυμμένο Θησαυρό. Μένει να δούμε αν θα επανεξετάσουν την στάση τους.

Και για τον λόγο αυτό θα είχαν συνάντηση για να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις, αλλά και την γενικότερη στάση τους απέναντι στο ζήτημα των ακυρώσεων των παρελάσεων. Λέτε να έχουμε εκπλήξεις;

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ