Παρασκευή, 20.05.2022, 9:44 πμ

Πάτρα: Τι συμβαίνει στο ΠΓΝΠ με τις συνεχείς διακοπές ρεύματος

21.01.2022 / 21:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 24

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά υπάρχουν συνεχείς διακοπές ρεύματος, με την ηλεκτροδότηση να είναι προβληματική και αυτό να δημιουργεί ανησυχία στους γιατρούς και στους νοσηλευτές.

Τα προβλήματα αυτά είχαν ξεκινήσει από το πρωί και αμέσως ξεκίνησε η λειτουργία των γεννητριών, όμως οι διακοπές συνεχίστηκαν και το πρόβλημα έγινε ακόμα πιο έντονο τις νυχτερινές ώρες.

Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία για τα προβλήματα στην τάση του ρεύματος και την ηλεκτροδότηση του νοσηλευτικού ιδρύματος οι ανάγκες του οποίου είναι μεγάλες και σε αυτόν τον τομέα.

Πάντως διακοπές συνεχίζονται, με τις γεννήτριες να έχουν πάρει πραγματικά «φωτιά» με αποτέλεσμα να υπάρχει αναστάτωση για το προκληθούν προβλήματα στις εντατικές και στα χειρουργεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο βρίσκεται σε γενική εφημερία μέχρι τις 08.00 το πρωί του Σαββάτου, εξυπηρετώντας αυξημένο όγκο έκτακτων περιστατικών λόγω κορονοϊού.

Ήδη οι ΜΕΘ έχουν γεμίσει από ασθενείς, ενώ υπάρχει μεγάλη πίεση και στις κλινικές, αλλά και στο ΤΕΠ, με κόσμο να πηγαίνει για να εξεταστεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα