Πάτρα: Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ για το υπαίθριο πάρτυ στην Αγίου Νικολάου – Γιατί δεν έγινε επέμβαση

16.03.2021 / 7:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
1-ink

Υψηλόβαθµα στελέχη της Ερµού αναφέρουν πως η Αστυνοµία δεν θα µπορούσε να επιδοθεί σε ένα «κυνηγητό» των νεολαίων, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευµα καταναλώνοντας αλκοόλ διότι αυτό θα πυροδοτούσε το κλίµα και δεν αποκλείεται να υπήρχαν ακόµα και τραυµατισµοί.
Το σχέδιο της Αστυνοµίας βασίστηκε στην προσπάθεια σταδιακής αποσυµφόρησης της επίµαχης περιοχής, µε την παρουσία δυνάµεων περιµετρικά, κάνοντας ελέγχους και αποτρέποντας τη διανοµή αλκοόλ και φαγητού από οδηγούς ντελίβερι, ακόµα και στα γειτονικά περίπτερα µε απώτερο σκοπό να αποχωρήσουν σταδιακά οι νεαροί.
Σύµφωνα µε αξιωµατικούς της ΕΛ.ΑΣ., στις 7 το απόγευµα ήταν περίπου 250 άτοµα, στις 9 µ.µ. περίπου 70 άτοµα, ενώ στις 11 µ.µ. βρίσκονταν µόνο 5 άτοµα.
Στην περιοχή του Κάστρου υπήρχαν και 30 άτοµα που είχαν µείνει στην Πάτρα από την µεγάλη πορεία του Σαββάτου, καθώς επίσης νεαροί που άναψαν καπνογόνα και βεγγαλικά και σταδιακά αποχώρησαν.
Στο ερώτηµα γιατί δεν αποκλείστηκαν κάποια σηµεία, η τοπική ΕΛ.ΑΣ .απαντά πως αυτό θα ήταν ανέφικτο εφόσον θα µετέβαιναν σε άλλα σηµεία.

Πληροφορίες “Γνώμη”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα