Πάτρα: Θέλουν πίσω την παιδική χαρά της γειτονιάς τους – Έγινε εργοτάξιο μετά την ανάπλαση

01.12.2023 / 19:58
ka 3-ink

Θέλουν πίσω την παιδική χαρά της γειτονιάς τους .  Ο λόγος για τους κάτοικους, τους περίοικους και τους θαμώνες της Τριών Ναυάρχων και ειδικότερα του πάνω μέρους του πεζοδρόμου με τις νεραντζιές όπου βρίσκεται η παιδική χαρά.

Από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησαν οι εργασίες της ανάπλασης της Τριών Ναυάρχων, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για το ιστορικό κέντρο της Κάτω πόλης, η παιδική αυτή χαρά που συγκέντρωνε δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους, μετατράπηκε σε εργοτάξιο.

Την χρησιμοποίησε ο εργολάβος για να βάλει εκεί ένα σημαντικό μέρος των οικοδομικών υλικών που χρειαζόταν για τις εργασίες και έτσι ξηλώθηκαν τα όργανα και τα παιχνίδια της.

Οι εργασίες στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων έχουν ολοκληρωθεί εδώ και πάνω από δύο μήνες, όμως, η παιδική χαρά παραμένει εργοτάξιο και κλειστή, χωρίς να παίζουν σε αυτή παιδιά .

«Ήταν ένας από τους αγαπημένους μας χώρους για παιχνίδι και για μας, αλλά και αρκετούς φίλους μας που έχουν και αυτοί παιδιά. Περιμένουμε εδώ και μήνες για να ανοίξει και να λειτουργήσει ξανά, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι».

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς είναι καθησυχαστικός και τονίζει ότι από τις προηγούμενες ημέρες έχουν μπει συνεργεία και φτιάχνουν την παιδική χαρά, ξεκαθαρίζοντας ότι θα παραμείνει στη θέση της.   

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα