Πάτρα: Τέσσερις συναυλίες από το Ωδείο της Πολυφωνικής

27.06.2023 / 21:02
39516cba14d822cf0200bbbdb0719cdc34dd5c11

Τέσσερις ακόμα συναυλίες πρόκειται να πραγματοποιήσει το ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος), στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο του κύκλου: «Συναυλίες σπουδαστών 2023», με εξαιρετικά ενδιαφέροντα προγράμματα.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στο αίθριο των εγκαταστάσεων του Οργανισμού, θα πραγματοποιηθεί η 9η κατά σειρά συναυλία Σύγχρονου Τραγουδιού και Λαϊκών Οργάνων, των τάξεων των καθηγητών, Χρύσας Πανταζοπούλου και Γιώργου Παπαγεωργίου, με τη συμμετοχή των καθηγητών του Ωδείου, Λούσης Χριστοδούλου (πιάνο), Χρήστου Τσαϊλάκη (κιθάρα) και Γιώργου Λαμπράκου (κρουστά).
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού «Τόλης Νομικός», θα γίνει η 10η συναυλία της Σχολής Κλασικού Τραγουδιού, τάξης της καθηγήτριας Μονωδίας, Ήρας Ζέρβα. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η πιανίστα Ολένα Φέντκο.
Το Σάββατο 1η Ιουλίου, στην ίδια αίθουσα, θα γίνει η 11η συναυλία του Ωδείου, της Σχολής Φλάουτου, τάξης Σέργιου Σοϊλέ, ενώ την Κυριακή 2 Ιουλίου, θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των σπουδαστικών συναυλιών με τη 12η συναυλία, Σχολής Πιάνου, της καθηγήτριας Πιάνου και Διοικητικής Διευθύντριας του Ωδείου, Έφης Καββαδία Ζέρβα.
Όλες οι συναυλίες θα αρχίζουν στις 8.30 το βράδυ και θα έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα