Πάτρα: Τα συνεργεία του Δήμου έκαναν “κούκλα” το νοσοκομείο του Ρίου – ΦΩΤΟ

27.11.2020 / 16:19
????????????????????????????????????

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίον για να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών (κλαδέματα δένδρων, στολισμός με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο κ.ά.) που γίνονται στους εξωτερικούς χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος, από συνεργεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου καθώς και από τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, του Πολιτιστικού Οργανισμού και της Δημοτικής Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας».

Οι εργασίες, ως γνωστόν, ξεκίνησαν, ενόψει Χριστουγέννων, στις αρχές της εβδομάδας στα τρία νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης (ΠΓΝΠ, «Άγιος Ανδρέας», Καραμανδάνειο) μετά από συνεννόηση της Δημοτικής Αρχής με τις Διοικήσεις τους.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του προς τα Μέσα Ενημέρωσης, είπε μεταξύ άλλων:

«Ζούμε, λόγω της πανδημίας του covid-19, μια μάχη και τα νοσοκομεία μας και οι εργαζόμενοι σε αυτά, είναι στην πρώτη γραμμή.

Είμαστε εδώ σε συνεργασία με την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, για να δημιουργήσουμε ένα κλίμα ψυχικής ανάτασης τις δύσκολες αυτές στιγμές για τους ασθενείς, τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες να κάνουν τις εργασίες που είναι ανάγκη να γίνουν στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου, ώστε η Διοίκηση του νοσοκομείου και οι εργαζόμενοι σε αυτό να ασχοληθούν απερίσπαστοι με την περίθαλψη των  ασθενών.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝΠ, κ. Δημήτριος  Μπάκος δήλωσε:

«Χρόνια πολλά σε όλους και περαστικά σε όσους έχουν νοσήσει και νοσηλεύονται. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Πατρέων για τις εργασίες που εκτελεί και για τον στολισμό των εξωτερικών χώρων του νοσοκομείου μας. Η εικόνα αυτή βοηθά στην ψυχολογία των ασθενών και του προσωπικού μας».

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου, Ανδρέας Αθανασόπουλος, που ήταν παρών στις εργασίες των συνεργείων, είπε:

«Με μεγάλη χαρά ανταποκριθήκαμε στα όσα ζήτησε η Διοίκηση του Νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι στο Δήμο ανταποκρίθηκαν με μεγάλη διάθεση αφού το θέμα αφορά όλους.

Μέσα σε τρεις ημέρες αλλάξαμε την εικόνα εδώ. Θα συνεχίσουμε και άλλες παρεμβάσεις στους χώρους που έχουμε συνεννοηθεί με την Διοίκηση».

Παρόντες στην σημερινή επίσκεψη ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ρίου, Ευάγγελος Κατσακούλης.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα