Πάτρα: Τα σημεία που θα γίνουν σήμερα rapid test

30.04.2021 / 7:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
rapid_test_patra_epimenlitirio

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς τον γενικό πληθυσμό εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζονται σε περιοχές της Πάτρας. Για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στην πλατεία Ελευθερίας.

Το Μεγάλο Σάββατο 1η Μαϊου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στην Αγίου Νικολάου, πλησίον του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου. Τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαϊου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Rapid tests και σε εργαζόμενους στην εστίαση

Έναρξη εργασιών για τον χώρο της Εστίασης από τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαϊου και η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαϊας, τον Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α. και τον ΕΟΔΥ ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διενέργεια δειγματολητικών ελέγχων στους εργαζόμενους των caffe, εστιατορίων κ.α.

Πιο αναλυτικά, το Μ.Σάββατο 1 Μαϊου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Επιμελητήριο Αχαϊας, σε διαφορετική αίθουσα από αυτήν που διενεργούνται καθημερινά οι έλεγχοι των συμολιτών μας και θα διενεργεί δειγματολητικούς ελέγχους στους απασχολούμενους της Εστίασης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Πρόκειται για μία ακόμη προληπτική δράση που έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια της συνεργασίας “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ” μεταξύ των δύο φορέων, 6ης ΥΠΕ και Επιμελητηρίου Αχαϊας. Στόχος είναι η ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων μεταξύ συγκεκριμένων κατηγορίων πολιτών όπως είναι οι απασχολούμενοι στο λιανεμπόριο και την εστίαση.

Σκοπός είναι η αποφυγή της διαποράς της νόσου του νέου κορονοιού μεταξύ των επαγγελματικών κλάδων που χαρακτηρίζονται από έντονη κοινωνική συναλλαγή, προκειμένου να επανέλθει η πόλη μας στους παλαιότερους γνώριμους ρυθμούς της. Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests κατά τις πρωινές ώρες και απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα