Πάτρα: Τα κατεβασμένα ρολά στα μαγαζιά “ανοίγουν” σελίδες σε διαδίκτυο και social media!

09.11.2020 / 21:46
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gko 11

Το νέο lockdown έχει αναγκάσει ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου να αναπτύσσουν εναλλακτικές μορφές συναλλαγών για να μπορέσουν να δίνουν το εμπόρευμα τους στο κοινό.

Έτσι, ένα μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων που πλέον έχουν κατεβάσει τα ρολά τους στρέφονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, φτιάχνοντας τις σελίδες τους στο facebook και στα social media (όσοι δεν είχαν) και προσπαθώντας να τις κοινοποιήσουν σε περισσότερους χρήστες φίλους τους.

Μάλιστα ακόμα και εκείνες οι επιχειρήσεις που δεν είχαν εξοικειωθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό με το ηλεκτρονικό εμπόριο, πλέον αναγκάζονται και ορισμένες μάλιστα απευθύνονται σε ειδικά γραφεία developement social media που κάνουν αυτή τη δουλειά.

Ωστόσο, ένα μεγάλο μέρος των εμπόρων γνωρίζει πλέον από διαδίκτυο και έχει αναπτύξει ικανότητες στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Ορισμένοι, άλλωστε εκτός από τις σελίδες τους στο facebook, στέλνουν inbox σε γνωστούς και φίλους ενημερώνοντας τους για τις υπηρεσίες τους.

Στο μεταξύ ο Εμπορικός Σύλλογος ξεκίνησε μία εκστρατεία για το ηλεκτρονικό εμπόριο γράφοντας τα εξής: Αγαπητοί συνάδελφοι, Συμμετέχετε στην καμπάνια του Συλλόγου συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα για να μην μονοπωληθούν οι ηλεκτρονικές αγορές από τις πολυεθνικές αλυσίδες.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι όσοι δικαιούστε να είστε ανοικτοί θα πρέπει να κλείνετε στις 8:30’ μμ και όχι στις 9:00’ μμ. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα