Πάτρα: Τα κατάφεραν Καρβέλης και Θεοδωρόπουλος με τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας

26.12.2020 / 16:19
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fGqbA1AA

Ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Θαλασσαιμικών Αχαΐας, επιτέλους, ικανοποιήθηκε. Πλέον στο νοσοκομείο του «Αγ. Ανδρέα» της Πάτρας, λειτουργεί Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, στον 3ο όροφο του ταχύρυθμου κτιρίου.

 Μάλιστα, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, ο διοικητής της6ης Υ.ΠΕ. Γιάννης Καρβέλης ξεναγήθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου Ηλία Θεοδωρόπουλο, στην νέα πτέρυγα που διαμορφώθηκε ειδικά για τους μεταγγιζόμενους ενήλικες.

Η νέα μονάδα, εξυπηρετεί 47 ενήλικες μεταγγιζόμενους. Με τη λειτουργίας της, αλλάζει και ο χρόνος των μεταγγίσεων, αφού πλέον δε θα γίνεται η μεταφορά των φιαλών από την αιμοδοσία του Αγίου Ανδρέα στο «Καραμανδάνειο», όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος. «Στον συγκεκριμένο χώρο του νοσοκομείου βρήκαμε μόνο περιστέρια από την εγκατάλειψη. Και τώρα κάναμε μια μονάδα κόσμημα για το νοσοκομείο. Επίσης, θέλω τονίσω την άψογη και άμεση συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου για να υλοποιήσουμε αυτήν την προσπάθεια, που ικανοποιεί τα αιτήματα των μεταγγιζόμενων», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καρβέλης, μετά την επίσκεψή του στην πτέρυγα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα