Πάτρα: Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του σπιράλ – Ο Πέτρος Ψωμάς δήλωσε αποφασισμένος και έτοιμος για τη μεγάλη μάχη

01.07.2021 / 15:04
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
spiral05

Η Δημοτική Παράταξη σπιράλ εγκαινίασε την Τετάρτη τις νέες τους εγκαταστάσεις παρουσία πλήθους κόσμου, πάντα τηρώντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας ενάντια στον COVID-19.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της δημοτικής παράταξης σπιράλ, που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Αλεξάνδρου Υψηλάντου 100.

Παρά τις αντίξοες λόγω καύσωνα συνθήκες, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πέτρου Ψωμά και της ομάδας του, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν, τα κύρια θέματα συζήτησης ήταν από τη μία ο ενθουσιασμός για τα άλματα που έχει πετύχει η παράταξη στα δύο χρόνια της ύπαρξής της –με το νέο φύλλο της εφημερίδας να κλέβει την παράσταση- κι από την άλλη η αποφασιστικότητα για την ανάγκη αλλαγής της κατάστασης στην πόλη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πέτρος Ψωμάς, αφού ευχαρίστησε όλους όσους έχουν «βάλει πλάτη» όλο αυτό το διάστημα για τις διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες  του σπιράλ, δήλωσε «αποφασισμένος για τη μάχη που θα δώσουμε, για να πραγματοποιηθεί το όνειρό μας για μια άλλη Πάτρα» και «αισιόδοξος για την τελική έκβασή της, με την πανστρατιά δυνάμεων που ήδη έχει αρχίσει να δημιουργείται».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν εκατοντάδες μέλη και φίλοι της παράταξης, ενώ στελέχη άλλων παρατάξεων και κοινωνικών φορέων της Πάτρας έστειλαν τα δώρα τους και τις ευχές τους για αυτό το νέο ξεκίνημα.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικράτησε, είναι πως η βραδιά κράτησε πολύ περισσότερο από τον αρχικό σχεδιασμό, με όλους να φεύγουν με ένα χαμόγελο αισιοδοξίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα