Πάτρα: Τα δύσκολα έρχονται για την εστίαση όταν φύγουν οι ζέστες

16.09.2021 / 20:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 70

Ικανοποίηση έφερε στον κλάδο της εστίασης η αναίρεση του μίνι lockdown  για την περιοχή μας. Τα καταστήματα μπορούν να βάλουν πλέον μουσική και να έχουν την δυνατότητα μη περιορισμένου ωραρίου, χωρίς να αναγκάζονται να κλείσουν στις 12.30 τα μεσάνυχτα εξαιτίας της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Όμως η παύση του lockdown δεν λύνει από μόνη της τα προβλήματα για τον κλάδο. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες τα προβλήματα αυτά θα φανούν σε μεγάλο βαθμό όταν πέσει η θερμοκρασία και αναγκαστεί ο κόσμος να στραφεί στους κλειστούς χώρους.

Αυτό θα κόψει τουλάχιστον το 40% της κίνησης τους, όσο υπολογίζεται ότι είναι ο ανεμβολίαστος πληθυσμός που πλέον δεν θα μπορεί να μπει σε έναν κλειστό χώρο ούτε με rapid τεστ.

Παράλληλα, τα μέτρα που ήδη εφαρμόζονται θα κόψουν από την εστίαση και ένα μεγάλο ποσοστό των εφήβων που παραμένουν ανεμβολίαστοι και θα πρέπει να κάνουν rapid test για να μπορούν να μπαίνουν στους κλειστούς χώρους των μαγαζιών. Δηλαδή ο καφές τους θα τους κοστίζει στα 14 με 15 ευρώ.  Τα δύσκολα είναι μπροστά λοιπόν για την εστίαση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα