Πάτρα: Συμβολικά οι έμποροι θα ανοίξουν τα καταστήματα τους- Ανακοινώσεις από Σταϊκούρα, Σκυλακάκη

05.04.2021 / 7:09
Greece enters a second lockdown due to the rising numbers of infected and diseased by the COVID-19 Novel Coronavirus infection, Patras, on Nov. 12, 2020 / Δεύτερη φάση καθολικού lockdown στην χώρα, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων της COVID-19, Πάτρα, 12 Νοεμβρίου 2020.

Οι έμποροι της Πάτρας σήμερα θα ανοίξουν συμβολικά τα καταστήματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως άλλωστε είχαν αποφασίσει, ενώ θα καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους σε συνάντηση που θα έχουν οι πρόεδροι και των πέντε εμπορικών συλλόγων της Αχαΐας υπό τον συντονισμό της Ομοσπονδίας τους. «Το πρωί ανοίγουμε συμβολικά τα καταστήματά μας με κορδέλες και χωρίς προσωπικό, ενώ θα λάβουμε αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Βαγενάς.

Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης

Πρόσθετο μέτρο στήριξης για τις κλειστές επιχειρήσεις που δεν θα ανοίξουν σήμερα Δευτέρα στις
επιδημιολογικά επιβαρυμμένες περιοχές (Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Κοζάνη) θα ανακοινώσουν στις 9 σήμερα το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες σε επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ζητώντας του να ενημερώσει και τους προέδρους Πάτρας και Κοζάνης, όπως κι έγινε), διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τις επιχειρήσεις, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι πάνω απ’ όλα προέχει η δημόσια υγεία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα