Πάτρα: Συλλογή τροφίμων από τον Παμμικρασιατικό

10.12.2020 / 10:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
sillogi_trofimon

“Τα φετινά Χριστούγεννα οι ανάγκες των συμπολιτών μας είναι μεγαλύτερες και οι δυσκολίες περισσότερες από άλλες χρονιές. Οι διαμορφούμενες νέες συνθήκες λόγω και της πανδημίας, δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο τη ζωή των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας”, σημειώνει ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων, στο κάλεσμα που απευθύνει στους Πατρινούς.

Η ανακοίνωση: “Με γνώμονα το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων και τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων ανέλαβε τη πρωτοβουλία να συγκεντρώσει όσο το δυνατό περισσότερα τρόφιμά, προκειμένου να στηρίξει τις οικογένειες που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.

Μετά το ρήμα «αγαπώ», το «βοηθώ» είναι το πιο ωραίο ρήμα στον κόσμο..!

Στη προσπάθεια μας αυτή ζητάμε την βοήθεια των μελών μας, των φίλων του Παμμικρασιατικού, των φορέων, των καταστημάτων τροφίμων και κάθε ενός που μπορεί να υποστηρίξει την προσπάθεια μας, ώστε τα Χριστούγεννα καμία οικογένεια να μη πεινάσει, κανένα παιδί να μην κοιμηθεί νηστικό..!

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, θα είναι ανοιχτός κάθε Τρίτη, Πέμπτη, και Παρασκευή, από τις 6:00 μ.μ. έως 8:00 μ.μ., το διάστημα από: 08 έως 18 / 12 / 2020.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας σχετικά με την συγκέντρωση των τροφίμων είναι: 6977 405 110 και 6908 443 204

Αν έχεις πρόβλημα, είσαι πληγωμένος ή έχεις ανάγκη, πήγαινε στους φτωχούς ανθρώπους. Είναι οι μόνοι που θα βοηθήσουν. (Τζων Στάινμπεκ).”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα