Πάτρα: Συγκινεί ο Τάκης Μικές – “Ιδού το θαύμα, ο φίλος μου ο Άγγελος όρθιος”

19.01.2021 / 21:18
γκο 16

Συγκινεί ο διασώστης του ΕΚΑΒ Τάκης Μικές. Ο άνθρωπος που στην κυριολεξία “σαρώνει” την Πάτρα, επεμβαίνοντας σε κάθε έκτακτο περιστατικό, όταν και όπου το καθήκον τον καλεί.

Ήταν πριν λίγες ημέρες (16/9) όταν επανέφερε στη ζωή έναν άνδρα που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, την ώρα που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα.

Σήμερα, λίγες ημέρες μετά, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, με τον κ. Άγγελο, τον άνδρα που γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τον θάνατο, ο Τάκης Μικές συγκινεί με τα λόγια που γράφει:

“Και ναι λοιπόν ιδού το θαύμα!!! ο φίλος μου άγγελος όρθιος! Ανάταξη ανακοπής! Για να δεις το θαύμα πρέπει να πιστέψεις σε αυτό,να μένεις πιστός στις αρχές στις αξίες και σε ότι έχεις εκπαιδευτεί και ορκιστεί να υπηρετής.

Δεν μπορούμε πάντα να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα… αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα παρατάμε, αναγκάζομαι να προβάλλω το αυτονόητο διότι δυστυχώς δεν είναι για όλους το καθήκον αυτονόητο….

Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι η αυτό προβολή, ευχαριστώ όλους τους διαδικτυακούς φίλους για τα καλά τους λόγια, μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνάδερφο και εκπαιδευτή Παναγιώτη Κουκόπουλο που με δικό του αγώνα και πρωτοβουλία κατάφερε να περάσουμε το σχολείο ασφαλούς οδήγησης έτσι ώστε να μπορούμε να οδηγούμε γρήγορα και με ασφάλεια για την επίτευξη του στόχου! Έχω άξιους συναδέρφους και είμαι υπερήφανος για αυτούς! Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα