Πάτρα: Συγκινεί ο Αλέξης Μεντζελόπουλος – Η ανάρτηση του για το “Αστήρ” που κλείνει προσωρινά

02.04.2024 / 21:41
ka 99

Το ξενοδοχείο Αστήρ που μετρά 50 χρόνια λειτουργίας, από τότε που λειτούργησε έκλεισε προ ημερών. Η επιχείρηση εντάχθηκε στον Αναπτυξιακό νόμο, και θα μεταμορφώσει το ξενοδοχείο των 120 δωματίων σε ένα νέο σύγχρονο ξενοδοχείο.

Το επενδυτικό πλάνο αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Στόχος της οικογένειας Μεντζελόπουλου είναι να παραδοθεί στην τοπική κοινωνία και στους επισκέπτες ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο-κόσμημα.

Σε ανάρτησή του ο Αλέξης Μεντζελόπουλος αναφέρει: Είναι με βαθιά συγκίνηση που γράφω αυτές τις γραμμές για έναν ιδιαίτερο χώρο που αντιπροσώπευε πολλά περισσότερα από ένα απλό ξενοδοχείο. Στην καρδιά της Πάτρας, για 51 χρόνια, το Ξενοδοχείο Αστήρ υπήρξε παράδειγμα φιλοξενίας, ζεστασιάς και οικογενειακής ατμόσφαιρας. Σήμερα μας αποχαιρετά για να υποβληθεί σε μια διαδικασία ανακαίνισης προκειμένου το εμβληματικό ξενοδοχείο, να ανταποκριθεί με επιτυχία στις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις της φιλοξενίας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δεκαετιών, οι γονείς μας Θεόδωρος και Βάσω Μεντζελοπούλου έδωσαν όχι μόνο μια στέγη, αλλά ένα σπίτι σε κάθε επισκέπτη. Η μητέρα μου, αρχόντισσα ως το τέλος, μέχρι και τις τελευταίες της στιγμές ήταν εκεί να φροντίζει το δικό της παλάτι, το ξενοδοχείο που μας μεγάλωσε. Αλλά πέρα από όλους μας, υπήρχε ένα ολόκληρο προσωπικό που έκανε αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Στο Χρήστο, τη Μαρία, τη Βούλα, την Ελισάβετ, το Γιάννη, τη Νάντια, το Νιόνιο και σε κάθε μέλος του προσωπικού, θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη. Με το χαμόγελο στα χείλη, την ευγένεια στην καρδιά και τον επαγγελματισμό σας τοποθετήσατε το ξενοδοχείο στις καρδιές των επισκεπτών του.

Το Ξενοδοχείο Αστήρ δεν είναι απλά ένα κτίριο. Είναι ένας χώρος γεμάτος ζωή, γελιά, χαρές και λύπες. Εκεί μεγάλωσαν παιδιά, σφυρηλάτηθηκαν φιλίες, και δημιουργήθηκαν αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Καθώς κλείνουμε τις πόρτες για να αρχίσει μια νέα φάση στην ιστορία μας, πρέπει να αναγνωρίσουμε τον ανεκτίμητο πλούτο που απέκτησαν οι ζωές μας μέσα από αυτόν τον χώρο. Ευχαριστούμε για κάθε στιγμή, κάθε χαμόγελο, κάθε φιλία.

Ας κρατήσουμε αυτές τις αναμνήσεις ζωντανές και ας περιμένουμε με ανυπομονησία την ημέρα που το Αστήρ θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του, γεμάτο με νέες ιστορίες και αναμνήσεις.

Με αγάπη και σεβασμό,

Αλέξης Μεντζελόπουλος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα