Πάτρα: Συγκέντρωση ενάντια στις αυξήσεις του ρεύματος

01.03.2022 / 11:23
271846893_292644102903959_7342815256976298494_n

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας από κοινού με τη Δημοτική Αρχή Πάτρας, με ανακοίνωση, καλούν όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους, τους συλλόγους των αυτοαπασχολούμενων, τους Αγροτικούς Συλλόγους, τη νεολαία, κάθε μαζικό φορέα της πόλης μας να δώσουμε δυναμική απάντηση απέναντι στις τεράστιες αυξήσεις στο ρεύμα που εξανεμίζουν το λαϊκό εισόδημα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας:

Προχωράμε όλοι μαζί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 9:00πμ στα Γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων. Για τις ανάγκες διοργάνωσης της κινητοποίησης προχωράμε σε έκτακτη σύσκεψη φορέων σήμερα Τρίτη και ώρα 7:00μμ στα Γραφεία του ΕΚ Πάτρας, Κολοκοτρώνη 20.

Θα μας βρουν μπροστά τους! Δεν ανεχόμαστε το 2022, να υπάρχουν στην Πάτρα εκατοντάδες νοικοκυριά που ζουν χωρίς ρεύμα και τα παιδιά τους να διαβάζουν με το κερί, που δεν έχουν θέρμανση, που λόγω της ακρίβειας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν ούτε βασικές τους ανάγκες, όπως είναι η τροφή, η ένδυση, η θέρμανση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους στους οποίους οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος έχουν προχωρήσει σε διακοπή της παροχής τους να απευθυνθούν στη Διοίκηση του ΕΚ και όλοι μαζί να παραβρίσκονται την Πέμπτη στην κινητοποίηση της ΔΕΗ για να απαιτήσουμε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος. Τηλ. Επικοινωνίας: 2610-226300

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

  • Άμεση επανασύνδεση όλων των κομμένων παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  • Καμία διακοπή ρεύματος σε εργατικές – λαϊκές οικογένειες.
  • Μείωσης της τιμής του ρεύματος κατά 50% και κατάργηση όλων των φόρων στα καύσιμα και συνολικά στην ενέργεια.

Τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα