Παρασκευή, 20.11.2020, 10:17 μμ

Πάτρα: Στον πάγο η εστίαση για όσο κρατήσει η πανδημία – Οι πιο πολλοί προτιμούν την αναστολή λειτουργίας

20.11.2020 / 22:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Lifting lockdown measures after 42 days of quarantine, Patras, Greece on May 4, 2020. / Άρση των μέτρων μετά από 42 ημέρες καραντίνας, Πάτρα, στις 4 Μαΐου, 2020

Ένα μεγάλο μέρος της εστίασης της Πάτρας σκοπεύει να προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας, ανεξάρτητα από το πότε θα αρθεί το lockdown για τον κλάδο.

Σύμφωνα με ανθρώπους της εστίασης τα καταστήματα έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να λειτουργήσουν κάτω από τις συνθήκες που επιβάλουν τα πρωτόκολλα για τον κορωνοιό, η ζημιά είναι μεγάλη και περισσότερο μπαίνουν μέσα παρά βγάζουν με τους όρους και τους κανόνες που υπάρχουν.

Έτσι αρκετοί από τον κλάδο έχουν αποφασίσει να μην ανοίξουν μέχρι να περάσει η πανδημία, ακούγοντας κιόλας ότι φτάνει η ώρα που έρχεται το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στον κόσμο, αλλά και στην χώρα μας.

Κυρίως οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων δεν σκοπεύουν να ανοίξουν. Άλλοι πάλι περιμένουν μόνο τις γιορτές για ανοίξουν για λίγες μέρες τα μαγαζιά τους και ύστερα να κλείσουν και πάλι.

Τουλάχιστον με την αναστολή λειτουργίας θα γλιτώσουν αυτοί από τα έξοδα και οι εργαζόμενοι τους θα έχουν ένα εισόδημα για τις μέρες που τα μαγαζιά στα οποία εργάζονται θα είναι κλειστά. Και όλα αυτά με την ελπίδα ότι το εμβόλιο θα φτάσει και ξεκινήσουν οι πρώτο εμβολιασμοί στον μαζικό πληθυσμό την άνοιξη του νέου έτους.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα