Πάτρα: Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού – Έλεγχοι παντού

31.12.2020 / 21:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κο 41

Επί ποδός θα είναι η αστυνομία από τις 22:00 βράδυ και μετά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έως και τα ξημερώματα για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί και , η εντολή που έχει δοθεί από τη διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας είναι ολόκληρο το σώμα να βρεθεί στους δρόμους για την πιστή τήρηση των μέτρων.

Έτσι Ττ μεγαλύτερο μέρος των αστυνομικών υπαλλήλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας θα είναι στις επάλξεις διενεργώντας συνεχείς ελέγχους σε όλον τον νομό.

Σημεία – κλειδιά είναι οι κόμβοι του εθνικού, επαρχιακού και τοπικού οδικού δικτύου, στους οποίους θα ελέγχεται οποιοδήποτε διερχόμενο όχημα.

Μπλόκα θα στηθούν σε όλα τα πιθανά και απίθανα σημεία προκειμένου να αποτραπούν τα φαινόμενα όσων θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν… όπως παλιά.

Παράλληλα, ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην Πάτρα για να αποτραπούν φαινόμενα,  μαζώξεων και συνωστισμού, ειδικά σε πλατείες και πεζόδρομους.

Από τις 10 το βράδυ, οπότε και τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση της κυκλοφορίας, μπορούν να μετακινούνται μόνο όσοι πηγαίνουν ή επιστρέφουν από τη δουλειά τους (με την επίδειξη της αντίστοιχης βεβαίωσης από τον εργοδότη) και όσοι χρειάζονται γιατρό ή μεταβαίνουν προς εφημερεύον φαρμακείο (με την επίδειξη της αντίστοιχης δήλωσης ή sms).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα