Πάτρα: Στο πλευρό των παραγωγών των λαϊκών αγορών ο Ανδρέας Κατσανιώτης

15.04.2021 / 22:43
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
image0

Στο πλευρό των παραγωγών και των αγροτών των λαϊκών αγορών της Πάτρας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης,

Όπως ανέφερε σε γραπτή του δήλωση:  «Όλοι θέλουμε  να δημιουργηθούν σύγχρονες λαϊκές αγορές  που θα λειτουργούν προς όφελος του καταναλωτή

.Αλλά πρέπει να προστατεύσουμε σαν κόρη οφθαλμού το «λαϊκό» τους χαρακτήρα. Φτηνά και υγιεινά  προϊόντα για τους πολλούς που τα εξασφαλίζουν οι μικροπαραγωγοί και οι έμποροι των λαϊκών αγορών.

Δυστυχώς από τις  διαρροές για το τι θα προβλέπει το νέο  νομοσχέδιο  δημιουργήθηκε ένα κλίμα αβεβαιότητας και δυσαρέσκειας  ανάμεσα στους εμπλεκόμενους των λαϊκών αγορών των περιοχών μας.

Το αθηνοκεντρικό κράτος  πρέπει να  αντιληφθεί τη διαφορά στη λειτουργία και στο χαρακτήρα των λαϊκών αγορών στην Πρωτεύουσα και την Περιφέρεια.

Η μείωση των διοικητικών προστίμων και των ποινών, η μείωση του ποσοστού πωλήσεων των προϊόντων και η δυνατότητα μεταβίβασης των αδειών σε συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού για τους παραγωγούς – πωλητές λαϊκών αγορών ήδη αλλάζουν.  Η διαβούλευση αρχίζει».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα