Πάτρα: Στηρίζουμε και ψηφίζουμε τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αχαΐας, συμμετέχουν στο διαγωνισμό μαθητικής επιχειρηματικότητας

01.03.2022 / 18:04
sxoleio-aithousa

Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία πήραν οι δάσκαλοι και οι μαθητές τουΕργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αχαΐας οι οποίοι έχουν λάβει μέρος στο διαγωνισμό μαθητικής επιχειρηματικότητας της JA Greece

Ο διαγωνισμός ήδη τρέχει και οι δάσκαλοι-μαθητές ζητούν την υποστήριξη των πολιτών για να ψηφίσουν το βίντεο με το οποίο συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Η ανακοίνωση του σχολείου αναφέρει:

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αχαΐας είναι ένα δημόσιο σχολείο, ανοιχτό στην κοινωνία, που καλύπτει την υποχρεωτικότητα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μαθητών με ειδικές ανάγκες, η φοίτηση διαρκεί 6 τάξεις και στους αποφοίτους χορηγείται απολυτήριο και δικαίωμα εγγραφής σε ΔΙΕΚ ενηλίκων, αποφοίτων υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ενώ οι ειδικότητες που παρέχονται είναι αυτές της Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος και Αυτόνομης Διαβίωσης.

Το σχολείο μας συμμετέχει για πρώτη φορά στο μαθητικό διαγωνισμό Εικονικής Επιχείρησης, που αποτελεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, απευθύνεται σε μαθητές
δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και υλοποιείται δωρεάν από το Junior Achievement Greece σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία από όλη την Ελλάδα και όλους τους τύπους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος αυτού που συμμετέχουμε ως σχολείο, οι μαθητές σας προσκαλούν να ψηφίσετε το βίντεο της μαθητικής επιχείρησης τους Labadu.

Χειροποίητα, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, με ζωντανά χρώματα, μοναδικά μοτίβα και εκπληκτικά σχέδια αναμνηστικά. Οι μαθητές του σχολείου μας εκφράστηκαν δημιουργώντας αυτές τις υπέροχες δημιουργίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες από τις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησής μας.

Οδηγίες

Πατήστε τον σύνδεσμο https://jagreece.org/promovoting

Οι ομάδες εμφανίζονται κατά αλφαβητική σειρά με βάση την ονομασία της επιχείρησης

Επιλέξτε Labadu και στο τέλος της σελίδας επιλέγετε ΨΗΦΙΣΤΕ

Το εκτιμούμε πολύ και σας ευχαριστούμε,

Πληροφορίες  : 

Facebook:https://www.facebook.com/LabaduEeeek

Instagram: https://www.instagram.com/labadu_co/

Email: ilias.karachalios@hotmail.gr“”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα