Παρασκευή, 22.10.2021, 5:39 μμ

Πάτρα: Στην καραντίνα η δικαιοσύνη – Δυσφορία στους δικηγόρους για τα κλειστά δικαστήρια

17.02.2021 / 21:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 14

Μεγάλη είναι η δυσαρέσκεια στους νομικούς και δικηγορικούς κύκλους της Πάτρας για το κλείσιμο των δικαστηρίων, κατά την διάρκεια του δεύτερου lockdown, αλλά και του τρίτου που διανύουμε.

Σύμφωνα με τους κύκλους αυτούς η δικαιοσύνη έχει μπει για τα καλά στην καραντίνα, εξαιτίας της πανδημίας, καθώς τα δικαστήρια ουσιαστικά έχουν να λειτουργήσουν εδώ και ένα χρόνο.

Έκλεισαν στην πρώτη καραντίνα, ήταν κλειστά τους καλοκαρινούς μήνες, και ουσιαστικά λειτούργησαν για ένα δίμηνο Σεπτέμβριο με Οκτώβριο, καθώς από τον Νοέμβριο μπήκε λουκέτο.

Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχουν λειτουργήσει. Το γεγονός αυτό έχει συγκεντρώσει χιλιάδες υποθέσεις σε εκκρεμότητα, υποθέσεις που ακόμα και να άνοιγαν τα δικαστήρια, κανείς δεν ξέρει πότε θα εκδικαστούν με βάση μεγάλη καθυστέρηση που χαρακτηρίζει τις διαδικασίες της δικαιοσύνης.

Η πανδημία πάει έτσι όλες αυτές τις υποθέσεις ακόμα πιο πίσω, την ίδια στιγμή που οι δικηγόροι, με τα δικαστήρια κλειστά δεν μπορούν να δουλέψουν όλους αυτούς τους μήνες, κατά συνέπεια δεν έχουν εισόδημα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα