Πάτρα: Στην αναμονή για το εμβόλιο της γρίπης – Η δεύτερη παρτίδα δεν έχει φτάσει ακόμα στα φαρμακεία

24.11.2020 / 21:09
Volunteer Yash is injected with the vaccine as part of an Imperial College vaccine trial, at a clinic in London, Wednesday, Aug. 5, 2020. Scientists at Imperial College London are immunizing hundreds of people with an experimental coronavirus vaccine in an early trial after seeing no worrying safety problems in a small number vaccinated so far. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Την δεύτερη παρτίδα των εμβολίων της γρίπης περιμένουν τα φαρμακεία της Πάτρας, με τους ασφαλισμένους να ρωτούν συνεχώς αν αυτά έχουν φτάσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους φαρμακοποιούς υπάρχει ήδη μεγάλη καθυστέρηση από το υπουργείο, τη στιγμή που οι λίστες αναμονής μεγαλώνουν συνεχώς και μπαίνουμε ήδη στον βαρύ χειμώνα με αρκετά άτομα που ανήκουν στις ομάδες προτεραιότητας να μην το έχουν κάνει ακόμα.

Θυμίζουμε ότι οι παρτίδες των πρώτων εμβολίων που είχαν φτάσει στην Πάτρα στο τέλος Οκτωβρίου εξαφανίστηκαν από τα ράφια των φαρμακείων σε χρόνο ρεκόρ και υπάρχει έκδηλη ανησυχία από τους φαρμακοποιούς ότι τα εμβόλια που έχουν παραγγελθεί από το υπουργείο δεν θα φτάσουν για όλους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα