Πάτρα: Στα πρότυπα της Πρωτομαγιάς η εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου για το Πολυτεχνείο

16.11.2020 / 20:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 12

Κατάθεση στεφάνου στο πρώην Παράρτημα για την επέτειο της μνήμης του Πολυτεχνείου θα γίνει από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, με τα στελέχη του ΠΑΜΕ να «αποκρούουν» τα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για την διοργάνωση πορείας.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στελέχη του ΠΑΜΕ που κρατούν τα ηνία του Εργατικού Κέντρου και της πλειοψηφίας των σωματείων, δεν πρόκειται να γίνει καμία πορεία από πλευράς του φορέα και έτσι οι βολές που έχει δεχθεί τόσο το ΚΚΕ, όσο και το ΠΑΜΕ για τον κίνδυνο της διασποράς εν μέσω πανδημίας είναι άστοχες.

«Από την αρχή έχουμε μιλήσει για κατάθεση στεφάνου και συγκέντρωση μόνο των εκπροσώπων των σωματείων. Δεν έχουμε αναφερθεί σε πορείες και κάτι περισσότερο» έλεγε από την πλευρά του ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο Πάτρας η συγκέντρωση για την κατάθεση στεφάνου θα γίνει στα πρότυπα της εκδήλωσης της Πρωτομαγιάς που είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση σε όλο το πανελλήνιο και οι φωτογραφίες από εκεί έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Αυτή τη φορά θα υπάρχουν μάσκες, ενώ θα κρατούνται οι αποστάσεις και θα τηρούνται τα μέτρα. Μένει να δούμε αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή και ποια θα είναι η αντίδραση της αστυνομίας σχετικά με το μέτρο της απαγόρευσης των συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα