Πάτρα: Στα Παλαιά Σφαγεία η ενημέρωση για το Καρναβάλι

23.11.2021 / 15:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
DSC_3186

Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 στην αίθουσα Κ7 του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση εκπροσώπων των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού με μέλη της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας (πρόεδρο και αντιπρόεδρο Δ.Σ., διευθύντρια ΚΕΔΗΠ, μέλη Γνωμοδοτικής Επιτροπής).

Η ενημέρωση αφορούσε:

1.Ενέργειες της ΚΕΔΗΠ σε θεσμικά θέματα όπως κατοχύρωση εμπορικού σήματος, καταχώρηση του Πατρινού Καρναβαλιού στο Εθνικό Ευρετήριο της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, ανανέωση καταστατικού και ενημέρωση μητρώου πληρωμάτων, σχεδιασμός και προώθηση της ταυτότητας του Πατρινού Καρναβαλιού.

2.Ενημέρωση για τον προγραμματισμό καρναβαλικών δράσεων στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς λόγω πανδημίας και με την επιφύλαξη των κυβερνητικών αποφάσεων που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο. Συγκεκριμένα: συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας για την τελετή έναρξης και θεατρικά δρώμενα, καρναβαλουπόλεις, εκπαιδευτικά προγράμματα καρναβαλικών κατασκευών στον χώρο ΝΚ2 των Παλαιών Σφαγείων, επιτοίχιες προβολές, κόμικς και animation, μουσικά δρώμενα, συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων για λαϊκά-παραδοσιακά δρώμενα.

Σε σχέση με τις μαζικές εκδηλώσεις του τελευταίου τριημέρου εκφράστηκε έντονη ανησυχία για τον τρόπο υλοποίησής τους λόγω των σημερινών δεδομένων σε συνδυασμό με τη δυσοίωνη εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Επίσης ζητήθηκε η συνδρομή των πληρωμάτων στη διοργάνωση του Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού 2022 και στην κατάθεση καρναβαλικών προτάσεων που θα εμπλουτίσουν τον βασικό κορμό του προγράμματος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα