Πάτρα: Στα “κεραμίδια” 18 μαγαζιά εστίασης στην παραλιακή των Βραχνείκων – Τι έχει συμβεί

16.03.2023 / 21:07
ka 20

18 καταστήματα στα Βραχνέικα της Πάτρας και συγκεκριμένα στην παραλιακή οδό της περιοχής, είναι έτοιμα να ανέβουν στα κεραμίδια για να φωνάξουν για τα μαγαζιά τους.

Ο Δήμος Πατρέων και συγκεκριμένα η ΔΕΥΑΠ ετοιμάζει εργασίες για το δίκτυο αποχέτευσης και τη σύνδεση με τον Βιολογικό Καθαρισμό, ένα έργο που πλέον συμφωνούν όλοι στην περιοχή ότι είναι απαραίτητο αφού θα απαλλάξει τα μαγαζιά και τα νοικοκυριά  από τους βόθρους, ενώ σε μακροπρόθεσμο επίπεδο θα βελτιώσει το θαλάσσιο περιβάλλον, άρα θα δώσει οφέλη και στην επισκεψιμοτητα.

Όμως το κακό είναι ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι και σε αυτές περιλαμβάνονται παρεμβάσεις σε όλο το μήκος και το πλάτος του δρόμου στην είσοδο της παραλιακής που ουσιαστικά θα μετατραπεί σε γιαπί, σε μία περίοδο που τα καταστήματα περιμένουν να εργαστούν και να έχουν κίνηση.

Αν η είσοδος παραλιακής είναι αποκλεισμένη αυτό σημαίνει ότι όλα τα μαγαζιά της παραλιακής θα έχουν θέμα και δεν μπορούν να δέχονται τους λουόμενους και τον κόσμο που πηγαίνει στην περιοχή για ένα ποτό η ένα φαγητό τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με λίγα λόγια τα μαγαζιά δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν αφού ο κόσμος δεν θα έχει εύκολη πρόσβαση και θα κινδυνέψουν θέσεις εργασίας.  Για το όλο θέμα  οι καταστηματάρχες θα  έχουν συνάντηση  το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Μελά στο “Σταυροπούλειο” Κέντρο των Βραχνεϊκων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα