Πάτρα: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 17χρονου – Δίνει μάχη στη ΜΕΘ

24.04.2021 / 8:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 4

Σοβαρή αλλά σταθερή συνεχίζει να είναι η κατάσταση της υγείας του 17χρονου που νοσηλεύεται από το πρωί της Παρασκευής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Πρόκειται για ένα παιδί χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που τις τελευταίες ημέρες νοσούσε και βρισκόταν σπίτι του, αντιμετωπίζοντας τα συμπτώματά του. Η  κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σημαντικά το τελευταίο 24ωρο και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα από τη διακομιδή του, οι θεράποντες γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ. Ο νεαρός δεν είναι διασωληνωμένος, ωστόσο του παρέχεται οξυγόνο, καθώς οι γιατροί – σε κάθε περίπτωση ασθενούς – προσπαθούν να αποφεύγουν τη διασωλήνωση, αν δεν κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και άτομο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, το οποίο όμως αντιμετωπίζει πιο ήπια τα συμπτώματα της COVID-19. Οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, με την ελπίδα ότι η περιπέτεια του νεαρού θα είχε σύντομα αίσια κατάληξη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα