Πάτρα: Σήμερα η εκδήλωση του Δήμου για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα

22.09.2023 / 9:23
patra svak

Η Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου TRIBUTE «Ολοκληρωμένες και Καινοτόμες δράσεις για την αναβάθμιση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας», διοργανώνει ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, συνάντηση στην Αγορά Αργύρη, στις 11 π.μ.

Αντικείμενο της εκδήλωσης, είναι η παρουσίαση των στόχων και των αποτελεσμάτων του έργου και η πορεία του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας της Πάτρας. Απευθύνεται κατ’ αρχήν σε εκπροσώπους φορέων, σε πολίτες που ενεργοποιούνται σε ομάδες προώθησης της βιώσιμης κινητικότητας και σε ενδιαφερόμενους τεχνικούς, αλλά είναι ανοιχτή και για το ευρύτερο κοινό, που ενδιαφέρεται για το αντικείμενο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

-11.15 π.μ.: Χαιρετισμός Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη

-11.30 π.μ.: Χαιρετισμός Αντιδημάρχου Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Δόμησης, Δημοτικής Περιουσίας και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων, Αναστασίας Τογιοπούλου

-11.45 π.μ.: «Project TRIBUTE – Στόχοι και Αποτελέσματα», με ομιλητή τον Γεώργιο Στεφανίδη, ομότιμο Καθηγητή, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

-12.15 μ.μ. «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Πατρέων: Ολοκληρώνοντας έναν ενιαίο σχεδιασμό μεταφορών για την Πάτρα», με ομιλητή τον Γιώργο Μπάρμπα, αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Σχεδιασμού Μεταφορών και Βιώσιμης Κινητικότητας LEVEL Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε.

-1 μ.μ.: Ερωτήσεις – συζήτηση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα