Πάτρα: Σε Ρίο και Ευηνοχώρι ο Υπουργός, Χρ. Τριαντοπουλος – Τι συζήτησαν στην σύσκεψη στη Περιφέρεια – Βίντεο & Φωτογραφίες

25.02.2022 / 11:28
274203225_3212187112343535_3352776242562086616_n-ink

Στην Δυτική Ελλάδα για ακόμη μια φορά ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος ο οποίος ξεκίνησε την επίσκεψη του από την Πάτρα και τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενώ θα επισκεφτεί και τις πληγείσες περιοχές σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία από τις πλημμύρες και τις θεομηνίες Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Ο κ. Τριαντόπουλος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη με τον οποίο συζήτησε το θέμα της άμεσης καταβολής των αποζημιώσεων ώστε να επιδιορθωθούν οι ζημιές στις υποδομές και στα οδικά δίκτυα.

Στην συνέχεια θα επισκεφτεί την παραλιακή του Ρίου – Άγιος Βασίλης όπου είχε υποστεί καταστροφές από τις έντονες βροχοπτώσεις όπου θα πραγματοποιήσει αυτοψία.

Επίσης ο κ. Τριαντόπουλος αναμένεται να επισκεφτεί και το Ευνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας όπου εκκρεμμεί η αποκατάσταση των ζημιών στην Γέφυρα Ευήνου και στην ευρύτερη περιοχή.

Να σημειωθεί πως είναι η 2η φορά που ο κ. Τριαντόπουλος επισκέπτεται την Δυτική Ελλάδα για να καταγράψει από κοντά τα προβλήματα τα οποία ανέρχονται σε καταστροφές 40 εκατομμυρίων ευρώ ώστε να επισπευτούν οι διαδικασίες για την άμεση αποκατάσταση τους.

Τον κ. Τριαντόπουλο συνοδεύει και ο Πατρινός Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Γιάννης Πετρούτσος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα