Πάτρα: Σχετίζονται μεταξύ τους οι βασανισμοί ζώων σε όλη την πόλη

10.12.2020 / 7:16
f8eea7714b604354bf4b05aa3cd1b8ed

Απανωτά είναι τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Πάτρα τους τελευταίους δύο μήνες. Μιλάμε για αποκεφαλισμούς, μαχαιριές και βασανισμούς που δεν τις χωράει ανθρώπινος νους.

Σύμφωνα με τους φιλόζωους που παρακολουθούν το θέμα από κοντά, έχοντας ζητήσει από την πρώτη στιγμή τη συνδρομή των αρχών και της αστυνομίας, τα περιστατικά βασανισμού ζώων, είναι συνεχόμενα και σχετίζονται μεταξύ τους.

Το πρώτο περιστατικό φρίκης είχε γίνει πριν από δύο μήνες περίπου στην Πλαζ της Πάτρας. Τότε είχαν βρεθεί οι σωροί γατιών από τις οποίες ο δράστης ή δράστες είχαν βγάλει τα εντόσθια και τις είχαν σφάξει στην κυριολεξία.

Μεσολάβησε σκυλί που βρέθηκε στο Γηροκομείο νεκρό σε σακούλα, έχοντας δεχθεί χτύπημα στο κεφάλι, αλλά και κουτάβι στην περιοχή της Αγυιάς που εντοπίστηκε αποκεφαλισμένο.

Την περασμένη Κυριακή έγινε και το πιο πρόσφατο συμβάν από τον κύκλο των φρικωδών αυτών περιστατικών. Εντοπίστηκαν στην Αγυιά, στην οδό Καρόλου Κουν, κατά μήκους της σιδηροδρομικής γραμμής τρία κεφάλια γατιών που κάποιος είχε αποκεφαλίσει, ενώ τα σώματα τους δεν βρέθηκαν ποτέ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα