Πάτρα: Πρόστιμο 3000 ευρώ γιατί έστησε στο σπίτι του γυμναστήριο

10.04.2021 / 12:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
peripoliko5-8

Είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Πάτρα σε γυμναστήριο και προσέφερε υπηρεσίες άθλησης, παραβιάζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Ίσως να πίστευε πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να αποφύγει τον έλεγχο και όλα τα παρεπόμενα. Όμως φαίνεται πως “λογάριαζε χωρίς τον ξενοχόχο”. Και αυτό γιατί οι πληροφορίες για τη λειτουργία του γυμναστηρίου σε ιδιωτικό χώρο έφθασαν γρήγορα στην Αστυνομία.

Έτσι οργανώθηκε επιχείρηση αστυνομικών στο σπίτι της οδού Κορυτσάς στην Πάτρα, όπου σε έφοδο των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ήταν σε εξέλιξη η παροχή υπηρεσιών από τον ιδιοκτήτη σε δύο άτομα.

Όπως προβλέπεται του βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ από 300 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι δύο αθλούμενοι που βρέθηκαν εντός του ιδιωτικού χώρου.

ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Πρόστιμο 3.000 ευρω βεβαιώθηκε και σε ιδιοκτήτη καφενείου που βρίσκεται σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ερυμάνθου. Το καφενείο λειτουργούσε παρά τα μέτρα, με αποτέλσμα ο ιδιοκτήτης να κληθεί να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο, όπως επίσης και οι θαμώνες που βρέθηκαν εντός του καταστήματος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα