Πάτρα: Πρόσφερε ζωή με τον θάνατο του – Με επιτυχία μια ακόμη μεταμόσχευση νεφρού στο Νοσοκομείο Ρίου

04.08.2021 / 7:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
3573506

Ζωή με τον θάνατο του δικού τους ανθρώπους αποφάσισαν να δώσουν οι συγγενείς συνανθρώπου μας που έχασε την ζωή του μετά από εγκεφαλική αιμορραγία.

Αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του . Άμεσα στο ΠΓΝΠ στήθηκε ολοόκληρη επιχείρηση και τελικώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταμόσχευση νεφρού σε ασθενή που το είχε πολύ ανάγκη και ο οποίος επί χρόνια είχαν αναγκαστεί να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση

Στην προ, κατά και μετά τη μεταμόσχευση διαδικασία, συμμετείχαν ιατροί του Νεφρολογικού Κέντρου (Διευθυντής Καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας κ. Δημήτριος Γούμενος), ιατροί της Χειρουργικής Κλινικής (Διευθυντής Καθηγητής Χειρουργικής κ. Ιωάννης Μαρούλης) και ο κ. Βασίλειος Τάτσης Επικουρικός Επιμελητής Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Στη διαδικασία της μεταμόσχευσης συμμετείχαν Αναισθησιολόγοι του Παν. Νοσοκομείου Πατρών ενώ σημαντική ήταν η συμβολή των νοσηλευτών του χειρουργείου και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Νεφρού.
Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Π. ευχαριστεί πολύ την οικογένεια του εκλιπόντος που υπερβαίνοντας τον πόνο, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του δικού της ανθρώπου σε πάσχοντες συνανθρώπους μας. Επιπλέον, ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα