Παρασκευή, 15.01.2021, 8:30 πμ

Πάτρα: Προχειρότητα στον εμβολιασμό καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του «Αγ. Ανδρέα»

04.01.2021 / 14:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
agios-andreas

“Ξεκινούν σήμερα οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο μας για το δυναμικό μας, για όσους έχουν δηλώσει σχετικά” αναφέρουν σε ανακοίνωή τους οι εργαζόενοι στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” και συνεχίζουν: “Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 50 εμβολιασμοί. Οι εμβολιασμοί θα συνεχίσουν και τις επόμενες 5 ημέρες όπου, την Τρίτη και την Τετάρτη θα εμβολιαστούν από 60, την Πέμπτη 30 και από 100 την Παρασκευή και το Σάββατο, δηλ σύνολον σ΄ αυτήν την φάση 400 άτομα.
Αυτοί οι εμβολιασμοί, που θα γίνονται στα ΤΕΠ στον χώρο της βραχείας, μπορούμε να πούμε ότι ξεκινούν χωρίς τις ενδεδειγμένες διαδικασίες και προϋποθέσεις:

 • Τόσο σε ότι αφορά την ανύπαρκτη σχετική ενημέρωση των Συναδέλφων μας, κάτι που σίγουρα θα συνέβαλε στην μεγαλύτερη σχετική ανταπόκριση και συμμετοχή.
 • Όσο και στα οργανωτικά, το βεβιασμένο των διαδικασιών και τα ανύπαρκτα σεμινάρια.
 • και δυστυχώς με αποδυναμωμένο το Γρ. λοιμώξεων.
  Το Γρ. Λοιμώξεων, όπου πέρα απ΄αυτά τα σχετικά με τον κορονοϊό που είχε και όχι μόνον, επιφορτίζεται και με αυτά των εμβολιασμών,
  και αντί η Διοίκηση
  να το στηρίξει όπως όλοι περίμεναν, το αποδυναμώνει περαιτέρω με την μετακίνηση του Αναπληρωματικού Μέλους, στην Σχολή και μάλιστα την ημέρα που αυτή έκλεινε για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, αυτές δηλ. τις ημέρες που θα ήταν πολύτιμη η παρουσία της στο Γρ. Λοιμώξεων, με βάσει την γνώση και την εμπειρία της, όπως όλοι γνωρίζουμε, με αποτέλεσμα όλα αυτά να τα φορτώνουν σε έναν και μόνον Συνάδελφο που τρέχει και δεν φτάνει.
  Τα λόγια είναι περιττά, γι΄ αυτήν την ίσως και παγκόσμια πρωτοτυπία της Διοίκησης, γι΄ αυτούς τούς αδέξιους και προκλητικούς χειρισμούς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ